G6-007 КУТИЈА ЗА РОЛАТ – средна (ДО 3 KG)

40 ден

Food safety картонска кутија за пакување, складирање или транспорт на ролат торти

Димензии: 1,5 м
Носивост: до 3 kg
Материјал: Специјален картон за пакување на храна

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFF38 ден
100 - 49910% OFF36 ден
500 - 99915% OFF34 ден
1000 - 199920% OFF32 ден
2000 +30% OFF28 ден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.

Категорија: