G6-011 ПОДМЕТАЧ ЗА ТОРТИ И КОЛАЧИ СО СРЕБРЕНА ФОЛИЈА (Квадрат) 285×285 mm

30 ден

 

Димензии: 285×285 mm
Материјал: Пресуван картон од 2mm ламиниран со алуминиумска сребрена фолија

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFF29 ден
100 - 49910% OFF27 ден
500 - 99915% OFF26 ден
1000 - 199920% OFF24 ден
2000 +30% OFF21 ден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.