G7-001 кутија за скара со сребрена фолија – 500 gr

15 ден

Кутија со термодинамички својства наменета за пакување и транспорт на топла храна. Минимална нарачка – 50 кутии.

Димензии: 260x135x55 mm
Носивост: до 500 gr
Материјал: Food safety картон ламиниран со сребрена алуминиумска фолија

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFF14 ден
100 - 49910% OFF14 ден
500 - 99915% OFF13 ден
1000 - 199920% OFF12 ден
2000 +30% OFF11 ден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.