G7-005 кутија за wrap сендвичи

ден

Самосклопувачка кутија за wrap сендвичи, палачинки, тортиљи или пирошки.

Димензии: 265x95x35 mm
Материјал: Food safety картон

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFFден
100 - 49910% OFFден
500 - 99915% OFFден
1000 - 199920% OFFден
2000 +30% OFFден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.